Una nit amb havaneres

El passat 8 de novembre es va viure de nou una nit amb havaneres a la nostra seu. La tradicional cita amb la música tradicional marinera del nostre país va tenir un convidat d'honor, l'alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau, qui va voler compartir una nit tan especial amb nosaltres. 

Prop d'un centenar de persones van omplir la nostra seu, gaudint d'un sopar de germanor i de la música del grup Barca Mitjana. Cançons de sempre acompanyades d'un bon rom cremat van posar el punt final a una nit inoblidable.

Joan Callau, alcalde de Sant Adrià, ens va acompanyar durant la nit d'havaneres.El grup Barca Mitjana va ser l'encarregat de posar la música.

El rom cremat no ha de faltar mai en una vetllada d'habaneres.L'alcalde adrianenc signant en el nostre llibre d'honor.

El grup Barca Mitjana amb el nostre president, Enric Atencia.Un moment de l'actuació de Barca Mitjana, amb la implicació del públic.

Aqui teniu la galeria fotogràfica completa.


La Penya Barcelonista celebra el seu XXVIIIè aniversari

Jordi González, Enric Atencia, Jordi Durà i Joan Callau.El passat dissabte, 12 d'octubre, la Penya Barcelonista Sant Adrià va celebrar el seu XXVIIIè aniversari amb un dinar de germanor al Restaurant Los Choqueros, de Santa Perpètua de la Mogoda. A l'acte, a més de cent comensals, van assitir l'alcalde de Sant Adrià, Joan Callau, Jordi Durà, directiu de la comissió de penyes del Futbol Club Barcelona, i Jordi González, president de la Federació del Barcelonès Est.

Després del dinar i del pastís d'aniversari es van lliurar diversos regals entre els presents. A més, es va sortejar un quadre cedit per Tot Art, pintat per Elvira Roqueta, que va recaure en Alba Amado. La festa va terminar amb un ball.

 

Alguns dels membres de la penya amb les autoritats presents. Tot Art va cedir un quadre, pintat per Elvira Roqueta, i que va recaure en Alba Amado.

Galeria fotogràfica

 

 

 

 


La Penya Barcelonista Sant Adrià participa al 4rt aniversari de la Penya Blaugrana Can Paguera

El passat 29 de setembre, la Penya Barcelonista Sant Adrià de Besòs va participar al quart aniversari de la Penya Blaugrana Can Paquera. Els socis i socies que es van desplaçar a Barcelona van poder gaudir d'un botifarrada i uns infables pels més petits.

Entre d'altres va ser present el president de la Federació del Barcelonès Est, Jordi González.

Galeria fotogràfica


Página 47 de 48

www.penyabarcelonistasantadria.com | C/ Maragall, 18 baixos, Sant Adri de Bess (Barcelona) | Tel. Tel. 93 462 18 56

Inici | Administraci | Correu Intern | SMS | Webmaster | pbsantadriabesos@penyabarcelonistasantadria.com