La Penya Barcelonista de Sant Adrià de Besòs celebra el seu 34è aniversari

La Penya Barcelonista de Sant Adrià de Besòs va celebrar el seu XXXIVè aniversari amb un dinar al Restaurant La Mediterrània de Sant Fost de Campsentelles el passat 13 d’octubre. A l’acte van ser presents Paco Martínez, en representació del F.C. Barcelona i de l’Agrupació Barça Jugadors, l’alcalde de Sant Adrià, Joan Callau i el regidor d'esports Juan Carlos Ramos. Per part de la Penya Barcelonista de Sant Adrià de Besòs, l’acte va ser presidit per la presidenta, Isabel Oltra. La penya va retre reconeixement a les vidues Lluisa Martínez i Victoria Bañuelos per la labor que han realitzat dos membres de la junta que ens han deixat aquest any: Antonio Meseguer i Pancraç Paixa. També es va fer lliurament de la insignia de la Penya a Enric Gumà i José Manuel Rubio per la labor diària que realitzen per la penya.

Tant la presidenta com tota la junta volen donar les gràcies a tots els assistents i els esperen el proper any per celebrar el 35è aniversari.

Podeu veure la galeria fotogràfica completa aquí.
Excursió a Santa Cristina d'Aro

La Penya Barcelonista de Sant Adrià va gaudir el passat diumenge, 22 de setembre, d'una excursió a Santa Cristina d'Aro, on va visitar el Museu Mag Xavi. L'esmorzar i el dinar el van fer al Restaurant Nova Jambina.


Dinar-celebració pel títol de Lliga 2018/19

La Penya Barcelonista de Sant Adrià de Besòs va participar el passat diumenge, 14 de juliol en el dinar de celebració pel títol de Lliga 2018/19 que van organitzar al Restaurant La Font del Port Olímpic les penyes Pep Ventura i Teixonera.

Podeu veure la galeria completa aquí.


Página 3 de 48

www.penyabarcelonistasantadria.com | C/ Maragall, 18 baixos, Sant Adri de Bess (Barcelona) | Tel. Tel. 93 462 18 56

Inici | Administraci | Correu Intern | SMS | Webmaster | pbsantadriabesos@penyabarcelonistasantadria.com