Adéu al president fundador de la nostra Penya, Salvador Aragall

El president fundador de la Penya Barcelonista de Sant Adrià de Besòs, Salvador Aragall i Puig, va morir ahir a l'edat de 89 anys. Tant la nostra presidenta com la resta de socis i sòcies, volem expressar el nostre profund condol per la família i els amics del senyor Aragall, una de les persones més influents de la nostra ciutat. Descansi en pau.

 


Presents a la final de la Copa del Rei

Una delegació de la Penya Barcelonista de Sant Adrià de Besòs va ser present a la final de la Copa del Rei que es va disputar a l'estadi Vicente Calderón, a Madrid, el passat dissabte. Els afortunats seguidors culers van gaudir amb un nou títol pel nostre equip, la 29a Copa del Rei. El partit va estar en tot moment controlat pels homes de Luis Enrique, que amb gols de Messi, Neymar i Paco Alcácer van neutralitzar el gol del jugador de l'Alavés Theo.

Una bona manera de dir adéu a Luis Enrique, que deixa el club amb 9 títols de 13 possibles.

Aquí podeu veure la galeria de fotografies completa


La Penya Barcelonista Sant Adrià triomfa a la XII Tirada de Bitlles Catalanes

El passat dissabte, 13 de maig, la Federació Barcelonès Est FBE va organitzar la XII Tirada de Bitlles Catalanes amb la participació de les penyes que hi formen part, entre elles la Penya Barcelonista Sant Adrià per segon any consecutiu. El torneig, que es va dur a terme a les instal·lacions del Col·legi Mare Nostrum, al Passeig de Valldaura, on es va dur a terme la primera edició, va comptar amb la participació de 20 equips.

L'equip que hi va participar per part de la Penya Barcelonista Sant Adrià estava format per Isidre García, Rafael Requena, Valentín Escalera i José Manuel Rubio, i va aconseguir el segon lloc a la classificació entre els guanyadors de la Penya Cor Culé i els tercers de la Penya Blaugrana Foment Martinenc. A més, el premi al millor tirador va ser pel Valentín Escalera, de la Penya Barcelonista Sant Adrià.

Galeria completa de fotos aquí

 


Página 2 de 32

© www.penyabarcelonistasantadria.com | C/ Maragall, 18 baixos, Sant Adrià de Besòs (Barcelona) | Tel. Tel. 93 462 18 56

Inici | Administració | Correu Intern | SMS | Webmaster | pbsantadriabesos@penyabarcelonistasantadria.com