15 anys d’havaneres a la Penya amb la Barca Mitjana

El passat 29 de novembre es va viure de nou una nit amb havaneres a la nostra seu, que es va omplir de gom a gom de socis/es i amics/gues que van poder gaudir d'un sopar de germanor i de la música del grup Barca Mitjana, que ja és el 15è any que ens acompanya en la tradicional cantata d’havaneres de finals de tardor. Cançons de sempre acompanyades d'un bon rom cremat van posar el punt final a una nit inoblidable.

Aquí podeu veure la galeria de fotos completa.
Sant Adrià present a la XII Nit de les Penyes de la Federació del Barcelonès Est

El passat 22 de novembre la Federació del Barcelonès Est va celebrar a l’Hotel Alimara de Barcelona la seva XII Nit de les Penyes. Més de 200 persones hi van assistir a un acte en el que també van ser presents Pau Vilanova, el directiu del FC Barcelona responsable de les penyes, el president de la Confederació Mundial de Penyes, Antoni Guil; l’expresident Sandro Rossell; i els exjugadors i membres de l’Agrupació Barça Jugadors Juan Manuel Asensi, Pere Valentí Mora i Paco Martínez.

Una àmplia representació de la Penya Barcelonista de Sant Adrià de Besòs va ser present en una nit que va inaugurar el discurs del president de la federació, Jordi Monturiol. Després, els tres exjugadors van parlar sobre la seva experiència al club. Els parlaments van acabar amb la participació de Pau Vilanova.

Amb un video que recollia part de les activitats de la Federació de Penyes del Barcelonès Est va començar un reconeixement a les penyes que van participar al projecte solidari Sàhara 2019. A més, es va lliurar a la Penya Barcelonista Trinitat Vella el premi del quart concurs de fotografia de la Ruta de les Fonts per la seva imatge “Tots units fem força”.

Al finalitzar el sopar, es va lliurar una placa en reconeixement al FC Barcelona pel 40è aniversari de Basilea que van recollir els tres exjugadors presents i es va entregar el premi Optimisme Blaugrana 2019 al vicepresident de la Confederació, Salvador Torres, i al periodista esportiu Frederic Porta, pel seu paper en el Centenari del moviment de penyes.

Finalment, va arribar el moment més emotiu de tota la vesprada: l’entrega del premi Sentiment Blaugrana 2019.

Enguany, aquest premi de la Federació va anar per a l’expresident Sandro Rossell que va agrair profundament el guardó destacant que “mentre vaig ser president del Barça, em van donar diversos premis per múltiples motius que molt probablement no mereixia, però penso que aquest, que és pel sentiment culer, me’l mereixo de debò, igual que us el mereixeu tots vosaltres”, va dir als assistents. I va continuar: “Precisament, el que ens uneix avui aquí és el sentiment blaugrana i, durant els dos anys que he estat privat de llibertat, només hi ha hagut dos coses que m’han fet sentir lliure: les visites de la meva família i amics, com el Pau Vilanova, i quan escoltava el Barça per la ràdio. I això, sens dubte, és el sentiment blaugrana”, va concloure Sandro Rossell.

Aquí teniu la galeria de fotos completa.

 
IV Ruta de les Fonts

El passat cap de setmana, la Federació de Penyes Blaugranes del Barcelonès Est va organitzar la quarta Ruta de les Fonts, que va passar per l’Hospital de Sant Pau, la Sagrada Família, la Plaça de Catalunya, la Font de Canaletes, a les Rambles, fins arribar al Camp Nou.

Es van fer dues parades, la primera a la seu de la PB Cor Culé, el Bar Sorio i la segona a la seu de la PB Gamper, per repondre forces. La ruta va acabar a la Font de Canaletes del Camp Nou. En cada una de les parades esperaven als membres de les penyes barcelonistes participants una copa, la Copa del Rei, la Lliga, i la Champions.

Un cop acabada la IV Ruta de les Fonts, els participants van poder gaudir d’un pica-pica al bar del Palau Blaugrana.  

Aquí podeu veure tota la galeria fotogràfica.
Página 2 de 48

www.penyabarcelonistasantadria.com | C/ Maragall, 18 baixos, Sant Adri de Bess (Barcelona) | Tel. Tel. 93 462 18 56

Inici | Administraci | Correu Intern | SMS | Webmaster | pbsantadriabesos@penyabarcelonistasantadria.com