Dinar final de temporada

Després de més d’un any, per culpa de famós covid-19, les penyes barcelonistes ens vam poder reunir en el Restaurant la Font del Port Olímpic per a realitzar un menjar de germanor, amb motiu de la Copa del Rei conquistada pel primer equip i el triplet aconseguit per l’equip femení.
Aquest acte ha estat organitzat per les penyes Barcelonistes, Teixonera, Pep Ventura, Districte XXVII i Valdivia, i van ser presents les següents autoritats, Jordi Casals, responsable del Barça B, Enric Bosch, Cap del departament de Penyes, Dani Gimeno, membre de la Comissió Esportiva, Francesc Martí, membre de la Comissió Social i Joan Torrent, exjugador del FC Barcelona i membre de l’ABJ.
Més de 100 penyistes van acudir a la celebració en representació de les seves penyes entre les quals trobem: la
P.B. Nova Lloreda, la P.B. Johan, la P.B. Gol 3000, la P.B. Santa Coloma de Gramanet i nosaltres la P.B. Sant Adrià de Besòs, de la zona del Barcelonès Est, més les penyes organitzadores Teixonera, Pep Ventura i Districte XXVII. De la zona Barcelonès Oest, van ser present la P.B. Anguera, la P.B. Repartidor i la P.B. Valdivia que va ser una altra de les penyes organitzadores i per últims la Penya Barcelonista Erreniega de Pamplona de la zona de la Resta d’Espanya.
Per concloure l’acte vam gaudir amb la presència del grup Rumbayson de Gràcia que ens va amenitzar la tarda.