Salutació del president

Benvinguts i benvingudes.

Amb l'oportunitat que em confereix aquest canal de comunicació, em dirigeixo a tots els socis i sòcies per agrair-vos l'honor que suposa ser la presidenta de la Penya Barcelonista de Sant Adrià de Besòs. Com tots vosaltres ja sabreu, a l’assemblea del 12 de febrer el nostre president Enric Atencia ens va presentar la seva dimissió per motius personals. Com que jo era vicepresidenta, els assistents a l’assemblea van decidir que jo fos la presidenta, un càrrec que vaig acceptar amb molta il·lusió, responsabilitat i esperit de treball.

Tota la meva junta directiva i jo esperem poder complir amb les tasques que ens han estat encomanades, per poder seguir sent una de les entitats de referència del nostre municipi i del món penyístic del nostre estimat club.

Aquest canal de comunicació va néixer perquè la Penya Barcelonista Sant Adrià sigui una penya coneguda tant fora com dins de la nostra ciutat. A més de portar el nom del nostre municipi per tot el món, per comunicar-nos amb els nostres socis i sòcies, i per donar a conèixer totes les activitats que realitzem, que no són poques.

Aprofito per convidar-vos a participar en totes les activitats que realitzem, com ara excursions, sopars, loteries, etc. Volem que vingueu a la nostra seu social per gaudir dels partits, que us aboneu a l'autocar per desplaçar-vos al Camp Nou, perquè pogueu formar part de la història del millor club del món rodejats de barcelonistes de tot cor.

Us convidem a fer-vos socis de la nostra penya per viure el món barcelonista i penyístic des de dins. Segur que us omplirà d’il·lusió. Formar part d’una penya barcelonista té molt avantatges, com tenir el Carnet Oficial Penyístic del F.C. Barcelona, amb el que podreu anar a veure el Barça B, el Juvenil A i el femení al Miniestadi, a més de poder anar al Palau per gaudir de les seccions d’Hanbol, Hoquei i Futbol Sala. Tindreu també descomptes en el Museu i la botiga del Barça els dies de la Trobada Mundial de Penyes.

Des d'aquí vull donar les gràcies a tots el nostre col·laboradors, ja que sense ells aquest canal de comunicació no seria possible.

Esperant no defraudar a ningú en aquest nou camí que inicio amb la voluntat de poder fer que la Penya Barcelonista Sant Adria sigui la més gran i reeixida del món.


Isabel Oltra i Vallès

Presidenta de la P.B. Sant Adrià de Besòs

Propers actes

www.penyabarcelonistasantadria.com | C/ Maragall, 18 baixos, Sant Adri de Bess (Barcelona) | Tel. Tel. 93 462 18 56

Inici | Administraci | Correu Intern | SMS | Webmaster | pbsantadriabesos@penyabarcelonistasantadria.com