La Penya Barcelonista Sant Adrià participa a la VI Nit de les Penyes FBE

El nostre president Enric durant l'acteEl passat 29 de novembre vam ser presents a la sisena Nit de les Penyes de la Federació de Penyes Barcelonistes del Barcelonès Est, que es va dur a terme al Restaurant Can Cortada de Barcelona. Abans del sopar, que va presidir Jordi Cardoner, vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, vam poder gaudir d’un col·loqui amb Sor Lucía Caram, premi Sentiment blaugrana 2013, Josep Moratalla, Josep Ma Minguella i Josep Maldonada. Un cop acabada la xerrada  va precedir el sopar, durant el qual es van lliurar els premis Sentiment blaugrana i Optimisme blaugrana, a més de les plaques als jugadors més destacats, que van ser Andrés Iniesta, Víctor Sada, Daniel Saric, Paco Sedano i Marc Torra. L’acte es va acabar amb els parlaments finals i una subhasta d’objectes signats pels jugadors del Barça.

Un moment de la xerrada-col·loquiUn moment del lliurament de premis.

Aquí podeu accedir a tota la galeria fotogràfica

 


Una nit amb havaneres

El passat 8 de novembre es va viure de nou una nit amb havaneres a la nostra seu. La tradicional cita amb la música tradicional marinera del nostre país va tenir un convidat d'honor, l'alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau, qui va voler compartir una nit tan especial amb nosaltres. 

Prop d'un centenar de persones van omplir la nostra seu, gaudint d'un sopar de germanor i de la música del grup Barca Mitjana. Cançons de sempre acompanyades d'un bon rom cremat van posar el punt final a una nit inoblidable.

Joan Callau, alcalde de Sant Adrià, ens va acompanyar durant la nit d'havaneres.El grup Barca Mitjana va ser l'encarregat de posar la música.

El rom cremat no ha de faltar mai en una vetllada d'habaneres.L'alcalde adrianenc signant en el nostre llibre d'honor.

El grup Barca Mitjana amb el nostre president, Enric Atencia.Un moment de l'actuació de Barca Mitjana, amb la implicació del públic.

Aqui teniu la galeria fotogràfica completa.


La Penya Barcelonista celebra el seu XXVIIIè aniversari

Jordi González, Enric Atencia, Jordi Durà i Joan Callau.El passat dissabte, 12 d'octubre, la Penya Barcelonista Sant Adrià va celebrar el seu XXVIIIè aniversari amb un dinar de germanor al Restaurant Los Choqueros, de Santa Perpètua de la Mogoda. A l'acte, a més de cent comensals, van assitir l'alcalde de Sant Adrià, Joan Callau, Jordi Durà, directiu de la comissió de penyes del Futbol Club Barcelona, i Jordi González, president de la Federació del Barcelonès Est.

Després del dinar i del pastís d'aniversari es van lliurar diversos regals entre els presents. A més, es va sortejar un quadre cedit per Tot Art, pintat per Elvira Roqueta, que va recaure en Alba Amado. La festa va terminar amb un ball.

 

Alguns dels membres de la penya amb les autoritats presents. Tot Art va cedir un quadre, pintat per Elvira Roqueta, i que va recaure en Alba Amado.

Galeria fotogràfica

 

 

 

 


Página 36 de 37
Propers actes

© www.penyabarcelonistasantadria.com | C/ Maragall, 18 baixos, Sant Adrià de Besòs (Barcelona) | Tel. Tel. 93 462 18 56

Inici | Administració | Correu Intern | SMS | Webmaster | pbsantadriabesos@penyabarcelonistasantadria.com