La Penya Barcelonista Sant Adrià celebra la seva assemblea ordinària

Ahir es va dur a terme l'assemblea ordinària de la Penya Barcelonista Sant Adrià. En l'ordre del dia estaven l'aprovació de la l'estat de comptes, la renovació dels càrrecs de la junta directiva, i l'aprovació del pressupost per aquest 2014. Tot es va aprovar correctament.

Com cada any es va organitzar un aperitiu pels presents.

Un moment de l'assemblea ordinària d'ahir a la seu de la Penya.Un moment de l'assemblea ordinària d'ahir a la seu de la Penya.

Aquí podeu veure la galeria completa


La Penya col·labora amb La Marató

El nostre president amb l'alcalde Joan Callau davant l'estand de la Penya a la plaça de la Vila.Ahir es van dur a terme a la plaça de la Vila tot una sèrie d'actes per recaptar diners en benefici de La Marató de TV3 que enguany es dedicava a les malalties neurodegeneratives. La Penya Barcelonista Sant Adrià va col·laborar amb la causa amb un taller en que els més petits i petites de la ciutat podien pintar la seva samarreta amb el logotip de La Marató i de la Penya.

Després de tot el matí es van recaptar 375 euros.  

Aquí teniu tota la galeria fotogràfica de l'acte.

 

El nostre president amb la Isabel Rojas, membre de la Plataforma d'Afectats per l'ELA.


Una excursió a Andorra accidentada

El passat cap de setmana vam dur a terme la darrera excursió de l’any i vam patir un petit accident. El nostre autocar es va quedar atrapat a la neu i vam haver d’esperar més de dues hores a ser rescatats.

La junta directiva vol aprofitar aquest mitjà per donar les gràcies a tots els socis i sòcies que van patir les conseqüències del mal temps amb bona cara i sense desesperar-se. Gràcies a tots/es!

Podeu accedir a la galeria fotogràfica

 

 

 


Página 35 de 37

© www.penyabarcelonistasantadria.com | C/ Maragall, 18 baixos, Sant Adrià de Besòs (Barcelona) | Tel. Tel. 93 462 18 56

Inici | Administració | Correu Intern | SMS | Webmaster | pbsantadriabesos@penyabarcelonistasantadria.com