La Penya Barcelonista Sant AdriÓ participa a la IX Tirada de Bitlles Catalanes

El passat dissabte, 10 de maig, la Federació Barcelonès Est FBE va organitzar la IX Tirada de Bitlles Catalanes amb la participació de les penyes que hi formen part, entre elles la Penya Barcelonista Sant Adrià. L'acte, que es va dur a terme a la Plaça del Canòdrom de Barcelona, estava coorganitzat per la Penya Barcelonista Congrés, que celebrava el seu 30è aniversari.

L'equip que hi va participar per part de la Penya Barcelonista Sant Adrià estava format per Isidre García, Victoria Bañuelos, Laura Rubio i Lluïsa Martínez. Com que era la primera vegada, van tenir una actuació discreta. 

Galeria completa de fotos aquí.

 

 


La Penya participa a l'homenatge als equips Juvenil A i FemenÝ del Barša

El passat 30 d'abril, la Penya Blaugrana Xavi va organitzar un sopar homenatge als equips Juvenil A i Femení del FC Barcelona, el primer pel seu títol de campió de la UEFA Youth League, després de vèncer per 0 a 3 al Benfica, i al segon pel seu campionat de lliga per tercer any consecutiu. Una representació de la Penya Barcelonista de Sant Adrià va ser present al sopar.

L'acte va tenir lloc a la seu de la Penya Blaugrana Xavi, al Club Tennis Vall Parc i va comptar am la presència dels dos equips.

Aquí podeu veure la galeria completa d'imatges.

La Penya Barcelonista Sant Adrià participa a l'homenatge de la Penya Blaugrana Xavi als equips Juvenil A i Femení del Barça.


Tito. Per sempre etern!

El president de la Penya Barcelonista Sant Adrià, Enric Atencia, signant al llibre de condolències pel Tito Vilanova.Una representació de la Penya Barcelonista Sant Adrià, encapçalada pel seu president, Enric Atencia, va assistir a l'acte d'homenatge que el Futbol Club Barcelona va dur a terme al Camp Nou en record al desaparegut Tito Vilanova el passat cap de setmana.

A més de signar al llibre de condolències, van depositar un centre de flors i van expressar el condol a tota la família de Vilanova, del barcelonisme i del futbol en general.

Descansi en pau. Tito. Per sempre etern!

 

 

 

El president Atencia diposita un centre de flors en record de Tito Vilanova.


Pßgina 35 de 41

ę www.penyabarcelonistasantadria.com | C/ Maragall, 18 baixos, Sant AdriÓ de Bes˛s (Barcelona) | Tel. Tel. 93 462 18 56

Inici | Administraciˇ | Correu Intern | SMS | Webmaster | pbsantadriabesos@penyabarcelonistasantadria.com