El jugador de l’equip de futbol sala del Barça, Saad Assis, visita la nostra Penya

Saad signant al llibre d'honor, junt al president Enric Atencia. Saad Assis, jugador del FC Barcelona Alusport, va visitar el passat dissabte les instal·lacions de la Penya Barcelonista. El president de l’entitat, Enric Atencia, va fer d’amfitrió, realitzant una visita guiada per la seu de la penya, explicant la nostra filosofia i les nostres activitats més destacades. Saad va voler deixar constància de la seva visita signant al llibre d’honor de la Penya.

Des de la Penya Barcelonista de Sant Adrià de Besòs volem agrair de tot cor l’amabilitat i la simpatia que va mostrar el jugador brasiler. També volem agrair la col·laboració de Julián Perona, persona que va fer possible aquesta visita.

Saad Assis va néixer a Sao Paulo el 26 d’octubre del 1979. L’Atlético Minero va ser el primer equip on aquest ala ítalo-brasiler va donar els seus primers passos dins del món del futbol sala. Allà, va guanyar una Lliga del Brasil i tres campionats Mineros. Abans de donar el salt a la Lliga espanyola, va jugar una temporada a l’Ullbra brasiler.  La temporada 2001 va fitxar pel PSG Móstoles, on s’hi va estar només una temporada. Saad va tornar al Brasil, on va jugar al Banespa i, de nou, a l’Ullbra. La temporada 2005/06, aquest ala esquerrà va tornar a Europa, però en aquesta ocasió va ser Itàlia el país que el va acollir. Saad va vestir una temporada la samarreta del Luparense. Va guanyar una Copa d’Itàlia i es va nacionalitzar italià, fet que fa que no ocupa plaça d’estranger.  Després de jugar l’última temporada, de nou, al Móstoles, Saad va fitxar pel Barça la temporada 2008/09. Amb l’equip blaugrana ha aconseguit una Copa d’Europa (2012), tres lligues (2011,2012 y 2013), tres Copes del Rei (2011, 2012, 2013), tres Copes d’Espanya (2011, 2012, 2013), una Supercopa d’Espanya (2013) i quatre Copes Catalunya (2008, 2009, 2010, 2013).

Galeria de fotos aquí.


Presents a la sessió informativa sobre el nou Espai Barça

Jordi Cardoner, Pau Vilanova i Paco Clos, durant la sessió informativa del nou Espai Barça.El passat 14 de març, una representació de la Penya Barcelonista de Sant Adrià de Besòs va ser present a la sessió informativa organitzada pel FC Barcelona per explicar a les penyes com quedaria el nou Espai Baça si s'aprova en el referèndum del proper 5 d'abril. L'acte va tenir lloc a l'Auditori 1899 i hi van ser presents representants de les penyes del Barcelonès Est, del Vallès, d'Osona i Ripollès, Terres de l'Ebre i Tarragona.

Jordi Cardoner i Casaus, vicepresident segon de l'Àrea Social del FC Barcelona, Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, i l'exjugador Paco Clos van ser els encarregats de presentar el projecte i demanar el vot en favor de la reforma.

El referèndum es durà a terme el proper 5 d'abril, coincidint amb el partit entre el Barça i el Betis.


La Penya Barcelonista, present a la inauguració de l'exposició

Els membres de la junta directiva de la Penya, Antonio Messeguer i Lluïsa Martínez, a la inauguració de l'exposició. Ahir a la tarda es va dur a terme al Museu d'història de la immigració de Catalunya (MhiC) la inauguració de l'exposició "Sant Adrià. La fàbrica de fum". Un acte que va comptar amb la presència dels comissaris de la mostra, Francesc Muñoz i Jaume V. Aroca, i l’alcalde adrianenc, Joan Callau, i l’exalcalde, Sito Canga. També va comptar amb una representació de la Penya Barcelona de Sant Adrià, que va voler ser present en aquest moment tan especial per la ciutat.

L’exposició, que es pot visitar fins el 31 d'octubre, explica la relació entre el fenomen migratori i el paisatge industrial de la ciutat, amb les tres xemeneies com a símbol d’aquest procés. La proposta compta amb peces cedides per la Fundació Endesa i amb fotografies inèdites de Chris William, fetes pocs dies abans del desmantellament de les tres xemeneies.

Aquesta mostra reconstrueix la història de la ciutat vinculada a la producció d’electricitat. Sant Adrià de Besòs ha estat una de les capitals energètiques de Catalunya. La construcció de la primera tèrmica, l’any 1912 va ser cabdal per consolidar la vocació de centre industrial i obrer de la ciutat, i també per explicar el creixement expansiu de l’àrea metropolitana de Barcelona. Aquest fet va construir un paisatge singular que encara corona avui la visió de les tres xemeneies. L’exposició tracta de reconstruir com es van fer, què van significar i com es vivia sota les tèrmiques. I suggereix també que en les tres xemeneies no només hi ha el passat de la ciutat, sinó potser també el futur.

L'exposició "Sant Adrià. La fàbrica de fum" forma part dels actes commemoratius del desè aniversari del MhiC.

L'exalcalde Canga, saludant als presents a l'inauguració de l'exposició. Foto: Àrea BesòsD'esquerra a dreta, Francesc Muñoz, Jaume V. Aroca, Joan Callau i Sito Canga. Foto: MS


Página 35 de 39

© www.penyabarcelonistasantadria.com | C/ Maragall, 18 baixos, Sant Adrià de Besòs (Barcelona) | Tel. Tel. 93 462 18 56

Inici | Administració | Correu Intern | SMS | Webmaster | pbsantadriabesos@penyabarcelonistasantadria.com