La Penya celebra el Carnestoltes a Platja d'Aro

El passat cap de setmana, una gran representació de la Penya Barcelonista de Sant Adrià va celebrar el Carnestoltes a Platja d'Aro. L'esmorzar el van dur a terme a Casa Feliu, i després van visitar el Museu de la Pesca a Palamós. Després van tornar a Platja d'Aro per dinar a l'Hotel La Terrassa, on van acabar la festa amb un ball de Carnestoltes.

Galeria fotogràfica completa aquí.

La Penya celebra el Carnestoltes a Platja d'Aro.La Penya celebra el Carnestoltes a Platja d'Aro

 


Reunió de la Federació de Penyes del Barcelonès Est a la seu de la Penya

Ahir a la tarda es va dur a terme una reunió informativa de la Federació de Penyes del Barcelonès Est (FBE) a la seu de la nostra penya. La reunió, a la que van ser convocades les penyes barcelonistes de la zona, va ser presidida pel president de la FBE, Jordi González, el secretari David Angulo, i el president de la Penya Barcelonista de Sant Adrià, Enric Atencia.

Entre altres temes es va tractar les entrades i el desplaçament per la final de la Copa del Rei del proper 16 d'abril a València, així com el calendari d'activitats pels propers mesos, com el Torneig de Golf i de Pàdel, la Tirada de Bitlles Catalanes o la Nit de Penyes, entre d'altres.

Jordi González, David Angulo i Enric Atencia, durant la reunió d'ahir.Un moment de la reunió d'ahir a la seu de la Penya.Vista general de la reunió d'ahir de la FBE a la seu de la Penya.


La Penya se'n va de calçotada

La Penya Barcelonista de Sant Adrià se'n va anar de calçotada ahir a Taradell. Prop d'un centenar de socis/es es van traslladar en dos autocars fins a la localitat barcelonina per gaudir d'uns calçots i de la visita a la fàbrica d'embotits i Bodega Masia de Vila-Rosa. Allà van poder comprar els productes que s'elaboren a la fàbrica. Al Restaurant La Masia van poder degustar uns deliciosos calçots.

Galeria fotogràfica completa.


Página 34 de 37
Propers actes

© www.penyabarcelonistasantadria.com | C/ Maragall, 18 baixos, Sant Adrià de Besòs (Barcelona) | Tel. Tel. 93 462 18 56

Inici | Administració | Correu Intern | SMS | Webmaster | pbsantadriabesos@penyabarcelonistasantadria.com