Excursió a Marina d’Or

Una delegació de la Penya Barcelonista de Sant Adrià de Besòs va visitar el passat cap de setmana la ciutat de vacances Marina d’Or, a la província de Castelló. La comitiva va sortir de Sant Adrià el dissabte al matí, i abans d’arribar a destí van esmorzar a l’Hotel Casablanca de Salou. Van arribar a Marina d’Or i van tenir tot el dissabte lliure. Alguns dels membres de la comitiva van pasejar per les instal·lacions, altres van dur a terme algunes de les activitats disponibles, com jugar al bingo, a les cartes, o fer alguna classe de ball. Després de sopar van gaudir de la desfilada de carrosses. I, abans d’anar a dormir, van participar dels diversos espectacles que es feien a l’hotel, com el ball de carnestoltes o números musicals dedicats a Sant Valentí.

El diumenge al matí després d’almorzar van visitar la ciutat de Peñíscola. Un cop dinats, van tornar a Sant Adrià. Durant el trajecte van escoltar el partit del Barça davant el Getafe.

Aquí podeu veure la galeria fotogràfica completa.


Iniciem l'any amb una calçotada a Sant Sadurní i la visita al Muse de la Pell d'Igualada

La Penya Barcelonista de Sant Adrià de Besòs ha iniciat el seu any de sortides amb una calçotada a Sant Sadurní aquest passat cap de setmana. L'expedició va sortir de Sant Adrià i va esmorzar al Restaurant Canals & Munné de Sant Sadurní. Després van anar a visitar el Museu de la Pell d'Igualada, ubicat als edificis patrimonials de Cal Boyer i de Cal Granotes, una antiga fàbrica cotonera de finals del segle XIX i una antiga adoberia del Pla del Cornet datada del segle XVIII respectivament. 

Un cop acabada la visita van tornar a Sant Sadurní per degustar una calçotada.

Aquí podeu veure la galeria fotogràfica completa

 


Emocions a la X Nit de Penyes

El passat 8 de desembre, la Federació de Penyes Barcelonistes del Barcelonès Est va organitzar una nova edició de la Nit de les Penyes, la desena, que va comptar amb la presència de Pau Vilanova, membre de la Junta Directiva del Club, Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes, i Amador Bernabeu, Delegat de les Relacions amb l’UEFA del Club, Ramon Térmens, síndic de les Penyes, Josep Maldonado, patró de la Fundació i Joan Camps, gerent de la Confederació Mundial, a més de representants dels exjugadors barcelonistes en totes les disciplines professionals, com (Jordi Torras i César Fernández), hockey sobre patins (Robert Vilella), handbol (Francesc lópez Balcells), bàsket (Miquel Tarín), futbol femení (Carme Nieto) i fútbol (Paco Fortes Paco Clos). Així com Jordi Monturiol, president de la Federació de Barcelonès Est. També van ser presents Lasi KubalaMaria Mercè Creus Joaquim Hernández, els pares de XaviElvira PouJosep Castellà, Jordi DuràJosep Maria MinguellaBlanca Cordón, vidua de Manel Vich, o Cristina Fábregas.  

Celebrada a l’Hotel Alimara, a la vetllada hi van ser presents representants de les penyes de la comarca, entre elles la Penya Barcelonista de Sant Adrià de Besòs, així com representants del club, de l’Agrupació Barça Jugadors, i de la Fundació del FC Barcelona. Durant l’acte es van lliurar els premis “Sentiment Blaugrana” a Xavier Gamper, net del Fundador del FC Barcelona Joan Gamper, i “Optimisme Blaugrana” al periodista Antoni Bassas.

A més, van rebre un reconeixement especial Miriam Nadal, per la seva col·laboració des del 2008; Ernest, de Can Cortada; Francesc Subirats, president de la Penya Teixonera; el desaparegut Gerard, qui va dissenyar l’estàtua de l’Avi Barça dels premis, la seva vidua va rebre el reconeixement de part de Blanca Cordón, vidua de Manel Vich; Ricard Palau, habitual presentador de la ‘Nit de les Penyes’; a la penyista Elvira Pou; i al Departament de Penyes del club.

També es van lliurar unes samarretes a la Penya Centenari, guanyadora del II Concurs de fotos durant la II Ruta de les Fonts, i als dos nens de la Penya La Guineu que van ser la imatge de la revista Barça durant la presentació del carnet del penyista.  

Aquí teniu la galeria fotogràfica completa.


Página 2 de 36

© www.penyabarcelonistasantadria.com | C/ Maragall, 18 baixos, Sant Adrià de Besòs (Barcelona) | Tel. Tel. 93 462 18 56

Inici | Administració | Correu Intern | SMS | Webmaster | pbsantadriabesos@penyabarcelonistasantadria.com