La Penya col·labora amb La Marató

El nostre president amb l'alcalde Joan Callau davant l'estand de la Penya a la plaça de la Vila.Ahir es van dur a terme a la plaça de la Vila tot una sèrie d'actes per recaptar diners en benefici de La Marató de TV3 que enguany es dedicava a les malalties neurodegeneratives. La Penya Barcelonista Sant Adrià va col·laborar amb la causa amb un taller en que els més petits i petites de la ciutat podien pintar la seva samarreta amb el logotip de La Marató i de la Penya.

Després de tot el matí es van recaptar 375 euros.  

Aquí teniu tota la galeria fotogràfica de l'acte.

 

El nostre president amb la Isabel Rojas, membre de la Plataforma d'Afectats per l'ELA.


Una excursió a Andorra accidentada

El passat cap de setmana vam dur a terme la darrera excursió de l’any i vam patir un petit accident. El nostre autocar es va quedar atrapat a la neu i vam haver d’esperar més de dues hores a ser rescatats.

La junta directiva vol aprofitar aquest mitjà per donar les gràcies a tots els socis i sòcies que van patir les conseqüències del mal temps amb bona cara i sense desesperar-se. Gràcies a tots/es!

Podeu accedir a la galeria fotogràfica

 

 

 


La Penya Barcelonista Sant Adrià participa a la VI Nit de les Penyes FBE

El nostre president Enric durant l'acteEl passat 29 de novembre vam ser presents a la sisena Nit de les Penyes de la Federació de Penyes Barcelonistes del Barcelonès Est, que es va dur a terme al Restaurant Can Cortada de Barcelona. Abans del sopar, que va presidir Jordi Cardoner, vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, vam poder gaudir d’un col·loqui amb Sor Lucía Caram, premi Sentiment blaugrana 2013, Josep Moratalla, Josep Ma Minguella i Josep Maldonada. Un cop acabada la xerrada  va precedir el sopar, durant el qual es van lliurar els premis Sentiment blaugrana i Optimisme blaugrana, a més de les plaques als jugadors més destacats, que van ser Andrés Iniesta, Víctor Sada, Daniel Saric, Paco Sedano i Marc Torra. L’acte es va acabar amb els parlaments finals i una subhasta d’objectes signats pels jugadors del Barça.

Un moment de la xerrada-col·loquiUn moment del lliurament de premis.

Aquí podeu accedir a tota la galeria fotogràfica

 


Página 46 de 48

www.penyabarcelonistasantadria.com | C/ Maragall, 18 baixos, Sant Adri de Bess (Barcelona) | Tel. Tel. 93 462 18 56

Inici | Administraci | Correu Intern | SMS | Webmaster | pbsantadriabesos@penyabarcelonistasantadria.com