Guanyadors del XII Torneig de Dòmino

La parella de la Penya Barcelonista de Sant Adrià de Besòs formada per José María Llorens i José Manuel Rubio van ser els guanyadors del XII Torneig de Dòmino que la Federació de penyes del Barcelonès Nord va organitzar aquest passat cap de setmana a les instal·lacions de Vall Parc. En segon lloc es van col·locar la Penya Pep Ventura de Badalona i en tercer, la Penya Can Baró. 

La Penya adrianenca va participar amb dos parelles més, les formades per Just Sánchez i José Alonso i Xavier Ruiz i José Romero.  

Al lliurament de trofeus, un any més, ens va acompanyar José María Minguella.

Podeu veure la galeria completa de fotos aquí.

 


La Penya Barcelonista de Sant Adrià de Besòs celebra la seva assemblea ordinària

El passat diumenge, 16 de febrer, la Penya Barcelonista de Sant Adrià de Besòs va celebrar la seva assemblea ordinària amb els següents punts destacats a l'ordre del dia: salutació de benvinguda, lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta de l’assemblea anterior, informe sobre la Penya, estat de comptes, activitats pel 2020, renovació dels càrrecs de la junta, i els pressupostos per enguany.
Tots els punts es van aprovar. A l'acabar l'assemblea es va oferir un aperitiu a tots els socis/es.

Aquí podeu veure la galeria de fotos completa.


Calçotada a Sant Sadurní

Aquest passat cap de setmana, una delegació de la nostra Penya va dur a terme una excursió a Sant Sadurní d'Anoia on van degustar una excel·lent calçotada al Restaurant de les Caves Canals & Munné. A més, va aprofitar per visitar el Museu dels Traginers d'Igualada.

En aquest enllaç podeu veure la galeria de foto completa.


Página 1 de 48

www.penyabarcelonistasantadria.com | C/ Maragall, 18 baixos, Sant Adri de Bess (Barcelona) | Tel. Tel. 93 462 18 56

Inici | Administraci | Correu Intern | SMS | Webmaster | pbsantadriabesos@penyabarcelonistasantadria.com